6 апр. 2008 г., 10:49

Мълчание 

  Поэзия » Философская
974 0 4


 

Мълчание. Мълчанието, казват, злато е.

За мене златото е във стиха,

където най-съкровените за мен неща

          аз мога да изплача – но сама!

© Весела Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??