Мълчание в стаята ти...
Минутите се усещат, като дни...
Мълчание, когато говоря с теб...
Ти си на мили разстояние от мен...
Мълчание се чете в очите ти...
Искаш просто сам да останеш ти...
Мълчание, когато докосваш ме...
Затваряш очи и трудно преглъщаш ти...
Мълчанието...
Точно това ни уби...
© Александра Иванова Все права защищены