22 мая 2014 г., 20:22

Мълчание 

  Поэзия » Другая
449 0 4

Когато дългът стане призвание, е добре да няма отчаяние.

Когато музиката е "сляпа" и душата "няма", тогава има страдание.

Когато знанието е умение, тогава идва ново поколение.

 

© Доротея Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??