18 янв. 2012 г., 11:42

Мълчанието е мълчание 

  Поэзия » Философская
541 0 2

Означава ли мълчанието съгласие,

когато любовта изрично не се отрича?

И въпросът „Защо?” – ами така си е –

защо да мълчат, когато се обичат?

 

Мълчанието също така е и несъгласие,

след като не води до яснота и знание,

накрая се разбира това разногласие,

че мълчанието си е просто мълчание.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??