18.01.2012 г., 11:42 ч.

Мълчанието е мълчание 

  Поезия » Философска
543 0 2

Означава ли мълчанието съгласие,

когато любовта изрично не се отрича?

И въпросът „Защо?” – ами така си е –

защо да мълчат, когато се обичат?

 

Мълчанието също така е и несъгласие,

след като не води до яснота и знание,

накрая се разбира това разногласие,

че мълчанието си е просто мълчание.

© Никица Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??