12 мая 2012 г., 23:04

Мълчанието е злато 

  Поэзия » Другая
1411 0 7

Мълчанието е злато

За мен мълчанието ти е злато,
а думите ти-хляб горещ, уханен.
И двамата гладуваме богати...
А толкова е лесно да нахраниш!

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??