6 мар. 2011 г., 20:20

Мълчи 

  Поэзия » Любовная
539 1 1

Мълчи! Прави се на спокоен.

Преструвай се на безразличен.

Кого, мислиш, заблуждаваш?

Обичаш ме. Не го отричай!

 

Мълчи! И без да ми го казваш,

всичко друго в теб говори.

Прикриваш се. Защо?

Страхуваш се от любовта ли?

 

Мълчи! Пред мен мълчи!

Но вслушай се в сърцето си!

Обичаш ме. Бъди откровен

и го признай поне пред себе си!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??