11 мар. 2011 г., 19:20

Мъничко сърце 

  Поэзия » Другая
563 0 0

На самотен булевард,

там, отляво под липата,

почива отронена сълзата.

 

Малко дрипаво момиче

до дървото сянка спря.

От мъка клюмнало кокиче.

 

Слънцето по клоните замря,

с лъч погали крехкото телце

ТУПКА, ТУПКА мъничко сърце!

 

© Светлана Талева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??