10 сент. 2015 г., 17:40

Мънисто 

  Поэзия
397 0 0

Мънисто


Аз съм мънисто, нанизано
върху извивките на твоето име.
Ти си толкова, толкова близо,
сякаш вечно била си край мен!


Вече нямам чувства претегляни,
зад гърба ми стои лабиринт.
От искрата в нашите погледи
цяла Вселена ще се роди.


Аз съм мънисто, нанизано
върху извивките на твоето име…
Хиляди неща ще си кажем,
а след тяхното ехо, заедно ще помълчим.

 

------------------------------

Това е последното стихотворение от стихосбирката "Догонвайки небесносиньото".

 

Който иска може да си я изтегли безплатно от тук:

http://knigite.bg/ebooks/ebook.php?pid=256

© Иван Бърдаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??