Много му отива ролята
на приятен, мил съпруг!
Но измърка ли, паролата
бързо сменя - става друг!
Силен котарак е - мачо е
с жълти, огнени очи!
Час по час си ближе лапите
и за трафика следи!
В Габрово почитат котките!
Тъй се прави и у нас,
ала котки ако коткате,
слагат ви вечерен час!
Много важно е при котките,
котка да ви мине път,
галено да я прикоткате
в някой по-интимен кът!
На съседа днеска котката
с "мър" заведе у дома!
И завърши им разходката
с вкусна котешка храна!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены
Роби, той внимава, ама какво му е в момента в главата, само той си знае! Поздрави!