17 авг. 2007 г., 11:33

Мъртво цвете 

  Поэзия » Любовная
887 0 3
Ти, моя непорочна обич,

ти, мое падащо небе,

червена капка кръв

в измислено от мен море.

Какво ти сторих, мило цвете?

Какво направих, ми кажи?

Защо изчезна радостта,

а само болка - в твоите очи.

Нима престана да ме искаш?

Отиде ли си вече любовта?

Не мога да те гледам като мъртво цвете,

затуй те пускам аз на свобода.

Боли ме, но ти казвам "Сбогом"!

Разбрах: не ще разцъфне твоята душа.

Дори и да останеш с мене,

към другиго стреми се тя...

© Сани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??