23 февр. 2017 г., 10:44

На внучката ми Микаела 

  Поэзия » Для детей
470 0 2

Мише, Мише, Мишенце!

Малко, сладко мишленце!

Красивото ми пиленце!

Ще станеш важна персона!

Ще стъпваш като във панички,

а в стъпките ти ще се къпят птички!

В прелестните ти очички

ще се оглеждат през деня звездички!

Ще тичат след тебе мъжете!

Пази си, мило, сърцето!

Мише, Мише, Мишенце!

Красиво мое пиленце!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??