Вече на 30. И някак е странно -
сякаш вчера бях малко дете...
Стреснат, - навярно нормално,
но силно и смело е мойто сърце.
И имам и Нея, обичам безкрайно,
и имам си мене, със силни криле,
Имам си слънце над мене, омайно,
и имам си вечното синьо небе...
© Йордан Серафимов Все права защищены
Най- искрено ти желая страшно много щастие и сбъднати мечти и успехи, постижения и меланхолични( или не чак толкова) творби.
Честит Празник!