31 дек. 2004 г., 09:35

На Александър 

  Поэзия
1195 0 1

Когато отказах да виждам
несъвършенствата ти,

те видях –

чист и красив като светлина.

И те обикнах.

 

Зная, че грубоста и хапливите ти думи

са дреха, която някой ден ще остарее

и ще я свалиш.

 

05.02.2004

© Катя Дойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Наистина много интересен начин на писане! Браво!
Предложения
: ??:??