5 февр. 2010 г., 20:17

На Ани 

  Поэзия » Любовная
444 0 2

Твойте коси от сатен

блестяха нежно в нощта,

твойте устни прекрасни

шептяха омайни слова.

 

Бях опиянен от желание,

заслепен от безгранична красота -

чиста и невинна

като утринна роса.

 

Но когато посегнах към теб -

изчезна в тихия мрак,

и не остави и спомен

за нашата мимолетна любов.

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??