Feb 5, 2010, 8:17 PM

На Ани 

  Poetry » Love
441 0 2

Твойте коси от сатен

блестяха нежно в нощта,

твойте устни прекрасни

шептяха омайни слова.

 

Бях опиянен от желание,

заслепен от безгранична красота -

чиста и невинна

като утринна роса.

 

Но когато посегнах към теб -

изчезна в тихия мрак,

и не остави и спомен

за нашата мимолетна любов.

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??