2 окт. 2012 г., 13:04

На бал с маски 

  Поэзия » Любовная
542 1 9

На бал с маски

 

 

Но как успявате, Незнайни мой,

събличате ме само с поглед син!?!

 

 

Ах, как изпълвате ме с летен зной!

Но как успявате, Незнайни мой!?!

 

 

Да се промъкнем в близкия покой

или тук на бързо на този клавесин...

 

 

Но как успявате, Незнайни мой,

събличате ме само с поглед син!?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Светла Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??