Oct 2, 2012, 1:04 PM

На бал с маски 

  Poetry » Love
541 1 9

На бал с маски

 

 

Но как успявате, Незнайни мой,

събличате ме само с поглед син!?!

 

 

Ах, как изпълвате ме с летен зной!

Но как успявате, Незнайни мой!?!

 

 

Да се промъкнем в близкия покой

или тук на бързо на този клавесин...

 

 

Но как успявате, Незнайни мой,

събличате ме само с поглед син!?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Светла Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??