27 июн. 2015 г., 19:04

На баща ми ... 

  Поэзия
518 0 1

Отплава от нас, Капитане,

натам, накъдето всички ще идем.

Бяхме за маса много приятели.

Днес сме тук неколцина.

 

До тебе вървяхме и бяхме,

усмивката твоя ни топлеше.

Но днес сме на другия бряг

на морето бурно и облачно.

 

Отплава от нас, Капитане,

остави ни твоята истина.

Живот, без да раздаваш до дъно от себе си

е напълно безсмислен...

 

21.08.2010г.

© Деница Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??