15 июл. 2007 г., 12:32

НА ДОЛИ 

  Поэзия
473 0 3
НА ДОЛИ

НА ИЗЛЕТ В ПЛАНИНАТА
С ДОЛИ С ПОЧУДА
И ПОЧУВСТВАХ ДУШАТА
НЕЖНА, ВОЛНА ПЕПЕРУДА...

ЛИТНАХ ЗАДЪХАНА В МИГ
НАД ПАПРАТ И БРЯСТ ЖИВ.
БОЖУРИ АЛЕНЕЯТ,
ПОЛСКИ ЦВЯТ И ЛЪЧИ ГРЕЯТ.

И СЪМ ПЕПЕРУДА ВОЛНА,
ОЛЕКВА ДУШАТА, ЕХ!
БЛАГОДАРЯ ТИ, ДОЛИ,
ЧЕ РАДВАШ ВСИЧКИ И УСПЕХ!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??