На дъщеря ми®
Обичай хората, които те обичат,
останалите ти недей мрази!
Бъди добра, бъди човечна,
не причинявай никому злини!
Бъди обичана, бъди и вярна,
бъди за някого единствена жена!
Бъди хитруша - не бъди коварна
и не разбивай ничия душа!
Бъди щастлива, аз ти го желая!
Върви с гордо вдигната глава!
Върви напред, но не забравяй,
че всичко в този свят си има и цена!
© Мариана Все права защищены