10 февр. 2008 г., 21:11

На един наркоман... 

  Поэзия » Любовная
1135 0 22

Как искам да те видя там,

във царството на радостта.

Как искам да те чуя

във песента на вятъра.

Как искам да намеря твоето

изгубено по пътя щастие

и да го върна

в колесницата на твоята душа.

Как искам да прегърна твоите

умиращи мечти

и да ги съживя...

Как искам да ги видя там,

сред ято от звезди.

Как искам аз да ти помогна.

Помогни ми...

© Мария Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??