15 июн. 2007 г., 22:22

На един приятел 

  Поэзия
769 0 2
 

Търсиш ли звездите горе,

без да ги откриваш.


Виждаш ли, войнико, нощем,

нашето поражение.


Плаваш ли, моряко, още

с пробитата ни лодка.


Всичко ние пропиляхме

в борба обречена.


Но запазихме голямото -

вярата в мечтите  си.

© Ангел ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??