Jun 15, 2007, 10:22 PM

На един приятел 

  Poetry
771 0 2
 

Търсиш ли звездите горе,

без да ги откриваш.


Виждаш ли, войнико, нощем,

нашето поражение.


Плаваш ли, моряко, още

с пробитата ни лодка.


Всичко ние пропиляхме

в борба обречена.


Но запазихме голямото -

вярата в мечтите  си.

© Ангел ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??