Търсиш ли звездите горе,
без да ги откриваш.
Виждаш ли, войнико, нощем,
нашето поражение.
Плаваш ли, моряко, още
с пробитата ни лодка.
Всичко ние пропиляхме
в борба обречена.
Но запазихме голямото -
вярата в мечтите си.
© Ангел ангелов Todos los derechos reservados
Поздрав!