13 февр. 2007 г., 17:00

На един рибар 

  Поэзия
734 0 2
Рекох и аз да посветя нещо по повод Трифон Валентин, пардон - Свети Зарезан ;-)
На всички риби като мен - оглозгани и не толкова!

На един рибар

Най-глупавата риба съм
и най-голямата,
дето хвана.
И единствената, дето
нито изяде,
нито избяга.

© Румена Румена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??