8 мар. 2013 г., 12:00  

На една жена 

  Поэзия » Любовная
678 0 7

 

НА ЕДНА ЖЕНА

 

Днес няма да ти подаря цветя.

Ще посея следа във сърцето ти.

Нека други да сторят това  - 

кои от пориви, кои от суета,

но всички с кармата на еднодневки.

 

Не, не съм противник на внезапната любов,

не презирам греха ù, макар да е грешно.

Просто, когато обичам, не зная защо

поругавам в душата си всякакво зло

и си мечтая за обич навечност.

 

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??