16 окт. 2007 г., 20:46

НА ЕДНА УЛИЧНИЦА 

  Поэзия
996 0 6
ЗАЩО ПОТЪПКА ЦВЕТОВЕТЕ НЕЖНИ
НА КРЕХКА МЛАДОСТ, БУЙНА КРАСОТА,
ОБЪРНА ГРЪБ НА СПОМЕНИТЕ ПРЕЖНИ
И КАЗА "СБОГОМ"НА МЕЧТИ БЕЗБРЕЖНИ,
ЗАЩО ЗАБРАВИ СВЯН И ЧИСТОТА?


ЗАЩО СЕ ЛУТАШ ВЪВ НОЩТА СТУДЕНА,
ПРЕДЛАГАЙКИ ОТ СВОЙТА ТОПЛИНА?
И ПОСЛЕ СКРИШОМ ПЛАЧЕШ УНИЗЕНА,
ЗАХВЪРЛИЛА БАНКНОТАТА ПРЕЗРЕНА,
ОЧАКВАЙКИ НАПРАЗНО ЛЮБОВТА.

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??