16 oct 2007, 20:46

НА ЕДНА УЛИЧНИЦА 

  Poesía
997 0 6
ЗАЩО ПОТЪПКА ЦВЕТОВЕТЕ НЕЖНИ
НА КРЕХКА МЛАДОСТ, БУЙНА КРАСОТА,
ОБЪРНА ГРЪБ НА СПОМЕНИТЕ ПРЕЖНИ
И КАЗА "СБОГОМ"НА МЕЧТИ БЕЗБРЕЖНИ,
ЗАЩО ЗАБРАВИ СВЯН И ЧИСТОТА?


ЗАЩО СЕ ЛУТАШ ВЪВ НОЩТА СТУДЕНА,
ПРЕДЛАГАЙКИ ОТ СВОЙТА ТОПЛИНА?
И ПОСЛЕ СКРИШОМ ПЛАЧЕШ УНИЗЕНА,
ЗАХВЪРЛИЛА БАНКНОТАТА ПРЕЗРЕНА,
ОЧАКВАЙКИ НАПРАЗНО ЛЮБОВТА.

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??