30 окт. 2013 г., 20:19

На едно забавно момче, което ми липсва 

  Поэзия
613 0 0

Често ме дразниш,

дори те ненавиждам -

иде ми да блъскам,

да ритам и обиждам.

Но ти ме прегръщаш,

целуваш и се лигавиш -

как да те мразя щом

щастлива ме правиш.

Често си вулгарен и 

рядко тактичен.
По-скоро груб отколкото
мил и приличен,

но дори  и това харесвам -

не крия!
Макар често да искам -

ДА ТЕ УБИЯ...

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??