9 окт. 2018 г., 20:47

На есен 

  Поэзия » Для детей
708 0 0

Звънче, Звънче, тъй радостно звъниш,

зовеш ме да прекрача училищния праг,

за първи път ще вляза,

Училище, през твоите врати,

че тази есен аз съм първолак.

Септември стане ли,

    лястовичките отлитнат ли на юг,

премине ли и гроздобера,

Училището ще ме очаква с отворени

     врати.

Най-добрата учителка,

засмяна ще ме посрещне в него.

Звънче, Звънче тъй радостно звъниш. 

 

© МД Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Моя златна есен »

24 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??