9 oct 2018, 20:47

На есен 

  Poesía » Para niños
713 0 0

Звънче, Звънче, тъй радостно звъниш,

зовеш ме да прекрача училищния праг,

за първи път ще вляза,

Училище, през твоите врати,

че тази есен аз съм първолак.

Септември стане ли,

    лястовичките отлитнат ли на юг,

премине ли и гроздобера,

Училището ще ме очаква с отворени

     врати.

Най-добрата учителка,

засмяна ще ме посрещне в него.

Звънче, Звънче тъй радостно звъниш. 

 

© МД Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Моя златна есен »

24 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??