13 авг. 2007 г., 10:29

На Гали (lunna_sianka) 

  Поэзия
588 0 14
Тъжна си.
Засмей се, сърце.
Разтвори устни в усмивка.
Така не е ли по-добре?
Бъди ангел, окрилена,
лети с теб мисълта.
Нека любовта приютена
да се бори с теб срещу завистта.
Не спирай! Изпитвай жажда
постоянно да твориш.
В тежки моменти се ражда
най-светлия стих.
Не бъди тъжна, а живей!
Ти си истинска жена.
Не бъди тъжна, а копней!
Пиши за теб и любовта.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??