В навечерието на твоя празник
стоя с химикал в ръка.
И листа все така е празен -
какво ли, мила, да ти нарека...
Поисках помощ от Луната.
А тя, разсипа се пред мен -
та Лунният й пясък да свети
в утрешния ти ден рожден.
И птиците не спят, до мен са -
за теб творят "Вълшебната соната".
Разцъфнаха и бели хризантеми -
есенното чудо на Земята.
Поисках и мастило от звездите щедри,
да запиша своите пожелания -
да бъдеш здрава, усмихната и ведра,
да няма по Пътя ти страдания.
С много, много обич!!!
© Нели Илиева Все права защищены