18 июл. 2009 г., 13:14

... На искри 

  Поэзия » Любовная
1070 2 13

Търкам се в моминското ти тяло.

Кремък съм. И съм искри.

Целият съм се запалил.

Целият горя - а ти...

Ти си крехка до прозрачност

и чак от обич се напукваш.

Устните ми те намачкват...

В прегръдките си ще те счупя.

А после ще те изкова наново

със чуковете на страстта си.

Пак такава – съвършена, гола,

каквато във ръцете ми сега си.

И каквато те усещам да дълбаеш

плътта ми с устни и гърди.

Делиш ме с белите си длани

и себе си във мен садиш,

та после да поникнеш  - вечна,

израснало в сърцето ми дърво.

Аз клонките ти вътре да усещам,

когато се разлистваш от любов,

когато те огъва вятър

и блъска те във моите стени,

буйната ти страст кога разнася

и целия ме прави... на искри

 

и аз се търкам, търкам в тебе...

© Деян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??