3 сент. 2024 г., 14:16

На Иван Гарелов 

  Поэзия » Другая
146 0 0

"Часът и мястото на срещата са известни!" -
днес помним с тези твои думи от екрана
тебе - един от журналистите най-свестни,
но от днес България без своя син остана!

Болка силна изпълва ни душите,
отиде си ти от този свят грешен.
Нека е лек пътят ти към звездите,
нямаше журналист по-успешен!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??