И на изток и на запад,
всички само лапат, лапат,
ценните си идеали,
във менюто са събрали.
Лицемерието в мода,
се превърна за изгода,
култ към своя егоизъм,
връх във днешния цинизъм.
Събуди човек разумен,
без душата си изгубен,
със красиви празни фрази,
води този, който гази!
© Рот Кив Все права защищены