12.12.2021 г., 22:22 ч.

На изток и на запад 

  Поезия » Гражданска
416 0 0

И на изток и на запад,

всички само лапат, лапат,

ценните си идеали,

във менюто са събрали.

 

Лицемерието в мода,

се превърна за изгода,

култ към своя егоизъм,

връх във днешния цинизъм.

 

Събуди човек разумен,

без душата си изгубен,

със красиви празни фрази,

води този, който гази!

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??