26 нояб. 2008 г., 09:09

На Жоро 

  Поэзия » Любовная
789 0 3
 

УСТНИТЕ ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ,

УСТНИТЕ, КОИТО ИМАШ,

ТЪЙ СЛАДКИ, ТОПЛИ И ОТРОВНИ,

С ТЯХ ВСИЧКО МОЕ ВЗИМАШ.

                                                                            

УСТНИТЕ ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ

И В НОЩИТЕ, КОГАТО СЪМ САМА,

СТУДЕНО МИ Е, УСТНИТЕ ГРЕХОВНИ

ТОПЛЯТ ДРУГА ПРЕЗ НОЩТА.

 

УСТНИТЕ ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ,

НЕ ДУМИТЕ, ИЗРЕЧЕНИ ОТ ТЕБ

ЦЕЛУВАЙ МЕ, ТОВА ЩЕ МИ ПОМОГНЕ        

ДА СЕ СТОПЯ ОТ КУБЧЕ ЛЕД.

 

УСТНИТЕ ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ,

ОЧИТЕ И РЪЦЕТЕ ТИ СЕГА

АЗ ОБОЖАВАМ И ЗАПОМНИХ,

ОБИЧАМ ТЕ И ЦЯЛАТА ГОРЯ.

 

А УСТНИТЕ ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ,        

НАЙ-НЕЖНАТА ГОРЕЩА ПЛЪТ

И НЕ ДУШАТА ТИ, А УСТНИ СРОДНИ

В ТЕБ НАМЕРИХ ОНЗИ ПЪТ.

 

И КАЗВАМ ТИ, ЧЕ ТЕ СА НИ ВИНОВНИ

ЗА ЦЯЛАТА ЛЮБОВ ВЪВ ТЕБ И В МЕН,

МЕЧТАЯ СИ НЕВИННИ И ДОВОЛНИ

НА БЕБЕТО ТАКИВА УСТНИ ДА ДАДЕМ.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "УСТНИТЕ ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ,
    УСТНИТЕ, КОИТО ИМАШ,
    ТЪЙ СЛАДКИ, ТОПЛИ И ОТРОВНИ,
    С ТЯХ ВСИЧКО МОЕ ВЗИМАШ."
    Взима..., но и дава ти любов нали?

  • Браво, много обичам да чета стихове, посветени лично на някого. Това е най-сладкото, най-красивото и най- , най- върховно нещо- да посветиш стих на Някого. Браво!
  • Много красиво и нежно!
    "МЕЧТАЯ СИ НЕВИННИ И ДОВОЛНИ
    НА БЕБЕТО ТАКИВА УСТНИ ДА ДА0ЕМ."-прекрасен стих
Предложения
: ??:??