25 мар. 2013 г., 14:04

На Кико 

  Поэзия
639 1 1

На Кико

 

Загубил приятел, 

човек озверява.

И празното място,

подобно на лава,

веднага запълва

безсилната ярост.

Тя бавно залива

човешкото в него.

Със злоба убива

наред, не подбира...

Бушува със страст

и не спира - напира...

Отчаяно търси

пролука навън.

 

И намира.

 

 

22.03.2013

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??