10 февр. 2009 г., 12:31

* * * На кого... 

  Поэзия
564 0 8

* * *

 

На кого да поплача на рамото...

... като свикнах на моето рамо да плачат.

 

Със кого ще изпреварвам времето,

като оставих мечтите ми да бягат.

 

Защо имам права и задължения,

като не живея във държава.

 

Защо все още "обичам",

като имам деца, които ще продължат...

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??