31 окт. 2009 г., 23:31

На колежката Мария 

  Поэзия » Юмористическая
627 0 9

О, Пенсийо! Заветно име,

към тебе всички се стремиме!

Ти само, Миме, без отсрочки

достигна всички славни точки!

 

На свободата си се радвай

и втора младост изживявай!

Заслужената си отплата

харчи за радост на душата!

 

На пенсията да се радваш,

сто лета да я получаваш!

Желаем ти късмет накрая:

Ванеса, Жоро, Светла, Рая!

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??