9 янв. 2016 г., 20:41

На края 

  Поэзия » Другая
204 0 1

Прегризал вената на злото,

ухаещ вече на тамян,

аз слизам сам от колелото

на моя си живот- засмян.

 

Засмян, защото съм доволен

за стореното и от мен.

И от духът ми чист и волен

по пътя в светлия ми ден.

 

Че не нагазих в чужда нива

и чужда мисъл не презрях.

Опазих се в мъглата сива...

Пред съвестта си нямам грях.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Чиста съвест е равно на свобода! Малко са свободните и свободомислещи! Хубав стих!
Предложения
: ??:??