2 февр. 2005 г., 09:31

На Купидон със стрелите 

  Поэзия
866 0 1
И разцъфнал светът е,
в черна угар блести,
няма жадни амбиции
нито фалш от преди.
На Купидон със стрелите
ме замерва денят
и политат мечтите,
съградили нов път.
Като влюбени птици
над земята кръжат,
с акварелни боици
правят шарен света.
Тъмнината отстъпва,
сръчно отмята юрган,
в светлина се разпръсва,
в свят от любов изтъкан.

© Галя Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??