2 feb 2005, 9:31

На Купидон със стрелите 

  Poesía
831 0 1
И разцъфнал светът е,
в черна угар блести,
няма жадни амбиции
нито фалш от преди.
На Купидон със стрелите
ме замерва денят
и политат мечтите,
съградили нов път.
Като влюбени птици
над земята кръжат,
с акварелни боици
правят шарен света.
Тъмнината отстъпва,
сръчно отмята юрган,
в светлина се разпръсва,
в свят от любов изтъкан.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??