8 янв. 2013 г., 18:16

На лъжата краката не са къси! 

  Поэзия
686 0 0

Лъжата е красива и чаровна,
а краката ù са дълги до безкрай.
Толкова е сладка и логична,
че ù вярвам аз докрай.
А когато я настигна,
много трудно, но се случва и това,
тя прегазва ме тактично
с дългите си крака.
После аз оставам покосена,
а тя изчезва изведнъж,
остава споменът за нея
и болката от моя "верен" мъж.

© Ралица Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??