Живот на длан е пожелала любовта ти.
С обич от безкрая идвам аз.
В грижи земни минала е младостта ти -
за да бъде вярата в нас.
Окриляха ме топлите ти ласки.
Крепнеше самотният ми глас.
Отхвърлях измислените маски -
за да бъде святото в нас.
Тихо в сънищата ми пристъпваш -
с нежната, любяща страст.
Даже и наяве да отсъстваш -
оставила си вечното в нас...
© Айдън Софуев Все права защищены