9 мар. 2024 г., 09:58

На майките 

  Поэзия » Другая
102 5 4

Дали сте тука или на небето,

крепите ни и винаги сте с нас,

не си отива никога детето,

такова си оставам също аз.

 

И празникът е обща одисея

за всички най-обичани жени.

Със мен е мама, а и аз със нея,

така ще е и в бъдещите дни.

 

Направи делника ми тъй прекрасен,

дори да не е и от този свят.

Изгря като звезда неземно ясна,

завършек на деня с любов богат!

 

Аделина Колева

 

© Аделина Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??