7 февр. 2017 г., 11:03

На Мама 

  Поэзия » Свободный стих
606 3 7

Майчице моя,

майчице мила,

колко ли сълзи

нощем си крила!?

Времето бяга,

все не ми стига...

Ти се усмихваш,

бавно се вдигаш...

Ето закуска,

новите дрехи,

нежна прегръдка

за всички успехи,

много въпроси

имам аз, мамо,

ала подарък

нося ти само.

Твоята благост

свети в авлига!

Времето бяга...

Все не ми стига...

Майчице моя,

майчице мила,

ти си моята

сладка закрила!

2013г 

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??