Feb 7, 2017, 11:03 AM

На Мама 

  Poetry » Free verse
611 3 7

Майчице моя,

майчице мила,

колко ли сълзи

нощем си крила!?

Времето бяга,

все не ми стига...

Ти се усмихваш,

бавно се вдигаш...

Ето закуска,

новите дрехи,

нежна прегръдка

за всички успехи,

много въпроси

имам аз, мамо,

ала подарък

нося ти само.

Твоята благост

свети в авлига!

Времето бяга...

Все не ми стига...

Майчице моя,

майчице мила,

ти си моята

сладка закрила!

2013г 

© Дияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??